Sekaná s celerem a křenem

Místo mletého masa použijeme salám, houby, celer a křen. Jinak přidáváme ty samé ingredience jako do normální sekané.


4.97x
90 min
1×

Postup přípravy

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a osmahneme společně s nasekanou cibulí na oleji či másle.

Rohlíky namočíme v troše mléka. Přidáme salám nastrouhaný nahrubo, syrový (očištěný) celer nastrouhaný najemno, rovněž tak křen (max.100 g). Přidáme houby s cibulí, vejce, sůl, pepř a majoránku. Kdo má rád pálivější, může přidat jednu chilli papričku. Všechno smícháme do hustější hmoty. V případě, že je směs řídká, pomůžeme si trochou strouhanky.

Sekanou s celerem a křenem dáme pomalu péct do formy z alobalu nebo do pekáčku tak na 60 minut.

Přílohou k této sekané mohou být brambory na jakýkoliv způsob.
user-icon

autor Jurka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sekaná s celerem a křenem

Zpět na recept