Sekaná s celerem a křenem

Místo mletého masa použijeme salám, houby, celer a křen. Jinak přidáváme ty samé ingredience jako do normální sekané.


4.97x
90 min
1×

Ingredience

1 špetkasůl
1 ksvejce
2 dlmléko
1 špetkamajoránka
1 kscibule
100 gkřen
250 gžampiony
3 ksrohlík
100 gsyrový celer
1 špetkamletý černý pepř
250 ggothaj

podle potřeby

strouhanka
mléko
olej nebo máslo

Postup přípravy

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a osmahneme společně s nasekanou cibulí na oleji či másle. Rohlíky namočíme v troše mléka. Přidáme salám nastrouhaný nahrubo, syrový (očištěný) celer nastrouhaný najemno, rovněž tak křen (max.100 g). Přidáme houby s cibulí, vejce, sůl, pepř a majoránku. Kdo má rád pálivější, může přidat jednu chilli papričku. Všechno smícháme do hustější hmoty. V případě, že je směs řídká, pomůžeme si trochou strouhanky. Sekanou s celerem a křenem dáme pomalu péct do formy z alobalu nebo do pekáčku tak na 60 minut. Přílohou k této sekané mohou být brambory na jakýkoliv způsob.
user-icon

autor Jurka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sekaná s celerem a křenem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena