Recept na sekanou z vepřového a drůbežího masa s mrkví a mozzarellou, pečenou s fenyklem.
300-350 ml | vývar |
1 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 ks | mrkev |
1 lžička | rajčatový protlak |
1 hrst | mozzarella |
5 plátků | anglická slanina |
80 g | nastrouhaná houska |
2 ks | čerstvý fenykl |
0.5 lžičky | drcený rozmarýn |
1 lžička | hrubozrnná hořčice |
400 g | mleté drůbeží maso |
400 g | mleté vepřové maso |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
černý mletý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena