Recept na sekanou pečeni podle normy.
10 g | česnek |
20 g | sůl |
40 ks | vejce |
100 g | mléko |
34 g | cibule |
150 g | voda |
1 g | mletý pepř |
30 g | polohrubá mouka |
90 g | strouhaná houska |
80 g | škvařené sádlo |
40 g | slanina bez kůže |
150 g | hovězí maso přední b. k. |
150 g | hovězí výřez |
150 g | telecí nebo vepřový výřez |
193.6 g | vepřový bůček s k. |
omáčka | |
---|---|
400 g | voda |
20 g | hladká mouka |
podle potřeby | |
voda |
autor Josef Brychta
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.