Sedmidenní bůček

Recept na bůček obalený v koření nebo česneku a na sedm dní schovaný v ledničce.


4.817x
1×

Ingredience

1 kgvepřový bůček

podle chuti

vegeta
masox
bobkový list
nové koření
mletá paprika
celý pepř

Postup přípravy

V tlakovém hrnci uvaříme bůček spolu s kořením (nové koření, celý pepř, bobkový list, masox, vegeta). Ještě horký bůček obalíme v mleté paprice nebo v nastrouhaném česneku. Pak zabalíme do alobalu a dáme na týden uležet do ledničky. Když vydržíte to pokušení a těch sedm dní se bůčku ani nedotknete, nebudete litovat! Z vývaru, který nám po bůčku zbude, je nejlepší uvařit zabijačkovou polévku. Stačí přidat jelita nebo jelítkový prejt a podle potřeby kroupy, majoránku a česnek. Sedmidenní bůček podáváme s přílohou dle chuti.
user-icon

autor Venca


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sedmidenní bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena