Recept na přípravu tradiční indické kořenící směsi. Používá se především k ochucování luštěninových a zeleninových jídel. Můžeme jej použít téměř kdekoliv.
2 lžíce | římský kmín |
2 lžičky | celý černý pepř |
8-10 ks | sušená chilli paprička |
1.5 lžíce | mletá kurkuma |
6 lžic | koriandr (semena) |
2 lžičky | pískavice (semeno) |
2 lžičky | urad dal |
2 lžičky | channa dal |
2 lžičky | dal mung |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.