Recept na přípravu tradiční indické kořenící směsi. Používá se především k ochucování luštěninových a zeleninových jídel. Můžeme jej použít téměř kdekoliv.
2 lžíce | římský kmín |
2 lžičky | celý černý pepř |
8-10 ks | sušená chilli paprička |
1.5 lžíce | mletá kurkuma |
6 lžic | koriandr (semena) |
2 lžičky | pískavice - řecké seno |
2 lžičky | urad dal |
2 lžičky | channa dal |
2 lžičky | dal mung |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena