Saltimbocca

Telecí řízky provoněné šalvějí, pokryté parmskou šunkou a česnekem. Podáváme s vinnou smetanovou omáčkou.


2.9688x
25 min

Postup přípravy

Řízky naklepeme na velice tenké plátky, na každý položíme lístek šalvěje a navrch plátek šunky. Obalíme je v ochucené mouce a na másle je opékáme z každé strany asi 2 minuty. Během smažení je potřeme trochou česneku a potom je udržujeme v teple. Na pánev nalijeme víno a necháme ho svařit na pár polévkových lžic, vmícháme smetanu, dokořeníme a prohřejeme. Omáčkou polijeme řízky a ihned podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Saltimbocca

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena