Salát z uzené makrely

Salát z uzené makrely výborně chutná vychlazený s černým pečivem.


3.081x
10 min

Postup přípravy

Makrelu vykostíme. Vykoštěnou makrelu překrájíme na menší kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurky nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. K uzené makrele přidáme sterilovaný celer. Vsypeme okurky, hrášek, cibuli a brambory. Salát osolíme, opepříme a přidáme hořčici s tatarskou omáčkou. Salát z uzené makrely důkladně promícháme. Mícháme ale lehce, aby se makrela moc nerozdrobila. Salát z uzené makrely můžeme nechat trochu vychladit a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z uzené makrely

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena