Salát z uzené makrely

Salát z uzené makrely výborně chutná vychlazený s černým pečivem.


3.081x
10 min

Postup přípravy

Makrelu vykostíme. Vykoštěnou makrelu překrájíme na menší kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurky nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.

K uzené makrele přidáme sterilovaný celer. Vsypeme okurky, hrášek, cibuli a brambory. Salát osolíme, opepříme a přidáme hořčici s tatarskou omáčkou. Salát z uzené makrely důkladně promícháme. Mícháme ale lehce, aby se makrela moc nerozdrobila.

Salát z uzené makrely můžeme nechat trochu vychladit a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z uzené makrely

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká