Salát po francouzsku

Takhle se prý dělají saláty u francouzů.


3.1136x
45 min

Postup přípravy

Brambory si uvaříme ve slupce. V druhém hrnci si uvaříme mrkev, celer a petržel. Zeleninu podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostičky.

Do mísy dáme hrášek, může být i z konzervy, přidáme nakrájenou cibuli, papriku a brambory s ostatní pokrájenou zeleninou.

Vše promícháme a zalijeme vinným octem. Osolíme, opepříme a kápneme pár kapek worcesterské omáčky.

Zamícháme majonézu a dáme dochladu alespoň na 2 hodiny uležet.

Vychlazený salát dáme na mísu a ozdobíme rajčaty a plátky citrónu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát po francouzsku

Zpět na recept