sůl | |
3 ks | vejce |
60 g | máslo |
0.8 l | mléko |
300 g | rýže |
3 ks | tavený sýr |
tuk na vymazání |
Nejprve uvaříme rýži v mléce. Poté utřeme žloutky s máslem a vmícháme do vychladlé rýžové kaše, přidáme sítem prolisovaný sýr a sníh z bílků. Všechno ještě osolíme a promícháme.
Formu vymažeme tukem a nákyp pečeme v troubě. Tento rýžový nákyp se sýrem chutná nejlépe s kouskem zeleniny.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena