Rýže v polévce s hlávkovým zelím

Dalmácká bezmasá speciální polévka se zelím.


2.91320x
30 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Oboje nasekáme najemno. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme. Zelí pokrájíme nebo nakrouháme.

Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme sekanou petrželku, česnek a zelí. Směs smažíme dál. Když zelí zežloutne, přilijeme masový vývar. Přidáme rajčatový protlak, osolíme a opepříme a vaříme doměkka.

Pak do polévky přisypeme spařenou a propláchnutou rýži, dolijeme vývarem a rýži v polévce s hlávkovým zelím dovaříme.

Polévku s hlávkovým zelím podáváme nejlépe teplou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýže v polévce s hlávkovým zelím

Zpět na recept