Vaření.czReceptyRýže v polévce s hlávkovým zelím

Rýže v polévce s hlávkovým zelím

Dalmácká bezmasá speciální polévka se zelím.


2.91320x
30 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Oboje nasekáme najemno. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme. Zelí pokrájíme nebo nakrouháme. Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme sekanou petrželku, česnek a zelí. Směs smažíme dál. Když zelí zežloutne, přilijeme masový vývar. Přidáme rajčatový protlak, osolíme a opepříme a vaříme doměkka. Pak do polévky přisypeme spařenou a propláchnutou rýži, dolijeme vývarem a rýži v polévce s hlávkovým zelím dovaříme. Polévku s hlávkovým zelím podáváme nejlépe teplou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýže v polévce s hlávkovým zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena