Rychlí utopenci

Výborná pochoutka třeba k pivku nebo jen k lehké večeři s chlebem.


4.640x
0

Ingredience

cibule
feferonky
pražské párky

nálev

4 lžíceolej
sůl
2 lžíceocet
8 lžicvoda
vegeta
koření
4 lžíceplnotučná hořčice
2 lžíceworcesterská omáčka
mletý černý pepř
4 lžícečertovská omáčka

Postup přípravy

Pražské párky nebo točený salám a oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka. Do hrnce dáme ingredience na nálev a za stálého míchání necháme projít varem. Do sklenic vrstvíme kolečka cibule a párky. V polovině je zalijeme horkým nálevem, opět vrstvíme a opět zalijeme. Můžeme přidat feferonku. Je to bašta, vždy je dělám z dvojnásobné dávky a opravdu dlouho nevydrží. Jak se do nich pustím, tak se to pak nedá zastavit. Rychlé utopence podáváme podle chuti.
user-icon

autor daannii


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlí utopenci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena