Rychlá pomazánka z vajec a tuňáka

Pikantní pomazánka z vajec uvařených natvrdo, s tuňákem ve vlastní šťávě a chilli kořením. Podáváme na bílem pečivu, zdobíme olivami a paprikou.


4.631x
30 min
2×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Konzervu s tuňákem ve vlastní šťávě necháme okapat.

V míse, ponorným mixerem, spojíme maso tuňáka s celými vařenými vejci, majonézou, zakysanou smetanou, sardelovou pastou a chilli kořením v hladký krém. Podle chuti osolíme a opepříme.

Rychlou pikantní pomazánku mažeme na bílé pečivo, zdobíme nakrájenými olivami, kouskem papriky a bylinkami. Podáváme k vínu nebo pivu jako chuťovku pro neočekávanou návštěvu.

Jak uvařit vejce natvrdo, aby bylo dokonalé?

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá pomazánka z vajec a tuňáka

Zpět na recept