Rychlá hrnková buchta

Rychlá a jednoduchá buchta pro začátečníky v pečení.


4.6323x
35 min
34×

Ingredience

1 hrnekolej
4 ksvejce
2 hrnkymléko
1 ksprášek do pečiva
2 hrnkycukr moučka
4 hrnkypolohrubá mouka

podle potřeby

tuk na vymazání
strouhanka na vysypání

Postup přípravy

Všechny ingredience, to znamená vejce, mléko, olej, mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme dohromady. Na vymíchání použijeme nejlépe elektrický šlehač. Na pečení použijeme vysoký plech, ten vymažeme a vysypeme strouhankou. Vlijeme těsto a pečeme při teplotě 190 - 200 °C asi 35 - 40 minut. Rychlou hrnkovou buchtu necháme mírně vychladnout, nakrájíme na kostky a podáváme ke kávě, čaji nebo jen tak na chuť.

TOP 14 receptů na hrníčkové moučníky

Nejlepší hrnkové recepty na buchty, koláče i bábovky - vše bez vážení, aby příprava byla co nejjednodušší.

TOP

Koláče z plechu: Ovocné, tvarohové i s mákem

Jaká by to byla předzvěst skvělého víkendu bez sladké vůně linoucí se z trouby. Připravili jsme pro vás 8 receptů na koláče, na které nedáme dopustit.

Koláče

Recept na hrnkový jogurtový koláč s čokoládou krok za krokem

Tentokrát si připravíme moučník vonící po čokoládě. Je velmi snadný na přípravu a na odměření surovin nám bude stačit hrnek. Fotorecept krok za krokem.

Recept

user-icon

autor Havir4

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlá hrnková buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena