Rychlá čína s kuřecím masem

Za 15 minut hotový oběd nebo večeře vhodná i jako dietní jídlo.


4.4152x
15 min
32×

Postup přípravy

Neosolená kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, posypeme kořením na čínu a zaprášíme 1 lžičkou bramborového škrobu.

Na vyhřátou wok pánev kápneme trochu oleje a prudce opražíme nudličky dozlatova. Vysypeme je na talíř a na stejné pánvi a trošce oleje opět prudce orestujeme zeleninu, kterou ochutíme špetkou mletého zázvoru.

Mezitím si z vody, sójové omáčky a půl lžičky škrobu připravíme zálivku.

Po opražení zeleniny zálivku vlijeme na zeleninu a necháme zhoustnout. Poté přidáme i maso a vše je hotovo.

Rychlou čínu s kuřecím masem podáváme se smaženými čínskými nudlemi nebo rýží.

Tento základní recept je možné připravit s jakoukoli jinou čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá čína s kuřecím masem

Zpět na recept