Čína s vepřovým masem

Jednoduchý recept na hlavní chod, který zvládne snad každý.


3.79x
20 min
1×

Postup přípravy

Vepřové maso nebo případně kuřecí prsa a cibuli nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a důkladně smícháme s vejcem, slunečnicovým olejem, sojovou omáčkou, cukrem, mletou sladkou paprikou, solí a kari kořením. Poté dáme směs do lednice minimálně na 30 minut. Čím déle, tím lépe, můžeme nechat i přes noc.

Po uplynulém čase vyndáme směs z lednice a dáme na pánev. Rýži uvaříme podle návodu na krabici od rýže. Dále zapneme sporák, položíme na něj pánev se směsí a čekáme cca 5 minut. Mezitím však směs mícháme, až bude maso vypadat usmaženě, vypneme sporák.

Čínu s vepřovým masem podáváme spolu s rýží na talíř.
user-icon

autor Olivka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čína s vepřovým masem

Zpět na recept