Recept na kynutý rybízový koláč s drobenkou.
1000 g | rybíz |
těsto | |
---|---|
70 g | cukr |
1 špetka | sůl |
100 g | máslo |
2 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
citronová kůra | |
500 g | polohrubá mouka |
20 g | čerstvé droždí |
drobenka | |
100 g | máslo |
100 g | cukr moučka |
1 lžička | vanilkový cukr |
250 g | polohrubá mouka |
na potření | |
máslo | |
1 ks | žloutek |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.