Rybí polévka z filé

Rychlá rybí polévka. Recept z čínské kuchyně.


4.023x
20 min

Postup přípravy

Filé nakrájíme na malé kostičky a lehce obalíme ve škrobu. Takto připravené filé namočíme v sherry. Cibulovou nať omyjeme a pokrájíme na drobná kolečka. V hluboké pánvi ohřejeme vývar, když je ohřátý, přidáme do něj maso a cibulovou nať. Vaříme zakryté pod pokličkou asi 5 minut. Nakonec rybí polévku z filé dochutíme solí, pepřem a kari. Dovaříme, aby bylo maso měkké a polévka nasákla chuť koření.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí polévka z filé

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena