Rybí polévka z filé

Rychlá rybí polévka. Recept z čínské kuchyně.


4.023x
20 min

Postup přípravy

Filé nakrájíme na malé kostičky a lehce obalíme ve škrobu. Takto připravené filé namočíme v sherry.

Cibulovou nať omyjeme a pokrájíme na drobná kolečka.

V hluboké pánvi ohřejeme vývar, když je ohřátý, přidáme do něj maso a cibulovou nať. Vaříme zakryté pod pokličkou asi 5 minut.

Nakonec rybí polévku z filé dochutíme solí, pepřem a kari. Dovaříme, aby bylo maso měkké a polévka nasákla chuť koření.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí polévka z filé

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.