Vaření.czReceptyRybí filety v listovém těstě

Rybí filety v listovém těstě

Rybí filety v listovém těstě podáváme teplé jako hlavní chod. Jsou výborné i studené, nakrájené na proužky a podávané jako chuťovka.


4.621x
35 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2 balíčkylistové těsto v plátu
150-200 mlbílý tučný jogurt
4 ksfilet pangasius

podle chuti

sůl
kari koření
citronová šťáva
2 hrstěpetrželová nať

na potření

1 ksvejce

Postup přípravy

Mraženou rybu omyjeme, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme rozmrazit. Jogurt promícháme s prolisovaným česnekem, kari kořením, solí a usekanou petrželovou natí. Pláty těsta rozdělíme na 4 díly a jejich středy silně potřeme ochucenou jogurtovou směsí. Každý díl poklademe vody zbaveným rybím filetem, který pevně zavineme a okraje těsta pevně uzavřeme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme hrubě mletou mořskou solí. Rybí filety v listovém těstě pečeme v předehřáté troubě při 200 °C dorůžova a ještě teplé podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a čerstvým zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filety v listovém těstě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena