Rybí maso je zdravé. S houbami a smetanou bude ještě zdravější.
60 g | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
bazalka | |
2 dl | kysaná smetana |
mletý pepř | |
600 g | rybí filé |
200 g | žampiony nebo jiné houby |
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji. Houby nakrájíme na plátky a přidáme je ke smažící se cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme špetku bazalky. Všechno důkladně promícháme a krátce podusíme.
Přidáme osolené plátky filé a zalijeme smetanou. Vše nechámé péct asi 30 minut v troubě v hrnci, nebo kastrolu s pokličkou. Těsně před dokončením pokličku sejmeme a pečeme bez ní.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.