Rybí maso je zdravé. S houbami a smetanou bude ještě zdravější.
60 g | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
bazalka | |
2 dl | kysaná smetana |
mletý pepř | |
600 g | rybí filé |
200 g | žampiony nebo houby |
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji. Houby nakrájíme na plátky a přidáme je ke smažící se cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme špetku bazalky. Všechno důkladně promícháme a krátce podusíme.
Přidáme osolené plátky filé a zalijeme smetanou. Vše nechámé péct asi 30 minut v troubě v hrnci, nebo kastrolu s pokličkou. Těsně před dokončením pokličku sejmeme a pečeme bez ní.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena