Jak na šťavnatý domácí burger?
Pravý hamburger se dělá z hovězího, ideálně z hovězího plecka, které je samo o sobě šťavnaté a nedá se vysušit. Masu se pověnujte, ideální je doma čerstvě pomleté v mlýnku na maso (na hrubé zrno). Do masové směsi na burgry nepatří žádné vajíčko ani strouhanka, k ochucení stačí sůl a pepř, nikdy nepřebíjejte základní chuť masa kořením.
Jak připravit nejlepší domácí housky na hamburger? Náš recept vás povede krok za krokem
Domácí hamburgerové bulky nejsou žádná věda – přitom rozdíl poznáte hned po prvním soustu. Nadýchané, měkké, s jemnou kůrkou a dokonalé nejen k masu, ale i na sladko třeba s máslem a džemem. Ukážeme vám, jak si upéct burgerové housky z kynutého těsta krok za krokem, jaké suroviny použít a čím je posypat.
Autor:Jarka Petrová


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena