Rybí bramboračka

Vývar z ryb je vhodný také pro přípravu chutné bramboračky.


4.45x
30 min

Postup přípravy

Dobře očistíme a omyjeme rybí hlavu, použít můžeme i skelet po filetování ryb. Vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Krátce povaříme a vyjmeme. Obereme maso, které rozdrobíme nebo nakrájíme a vložíme zpět do vývaru spolu se sušenými houbami. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kostičky a přidáme do vývaru. Vsypeme také mraženou zeleninovou směs, lžíci majoránky, pepř, sůl. Zahustíme tmavou jíškou (použijeme granulovanou) a krátce povaříme. Podle chuti rybí bramboračku osolíme, opepříme - třeba až na talíři.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí bramboračka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena