Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky

Zeleninová velmi zdravá pochoutka s lahodnými sýry.


3.01116x
45 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme na drobné kostičky. Maso nakrájíme na nudličky.

Rozehřejeme vyšší pánev, přidáme trochu oleje, vsypeme cibuli a restujeme ji, až zesklovatí. Pak přidáme růžičkovou kapustu, krátce ji osmahneme a osolíme. Vlijeme vývar a dusíme 12 minut. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a vyšleháme do hladkého krému s mascarpone a mlékem. Krém vmícháme do kapustiček a vaříme asi 3 minuty.

Připravené maso ze všech stran opečeme na oleji. Osolíme, opepříme a s nadrobno nasekanými bylinkami vmícháme do kapustiček.

Růžičkovou kapustu s kuřecími prsíčky ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo kaše.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky

Zpět na recept