Růžičková kapusta po Florentsku

Jednoduchá, přesto chutná úprava růžičkové kapusty.


3.177x
30 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí. Růžičkovou kapustu spaříme vařící vodou, větší rozkrájíme a necháme okapat.

Na rozpáleném oleji osmahneme česnek, přidáme okapanou kapustu, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru a 15 až 20 minut dusíme, než kapusta změkne..

Růžičkovou kapustu po Florentsku podáváme s vařeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Růžičková kapusta po Florentsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.