Ruský candát

Ruský recept na přípravu candáta.


4.318x
35 min
2×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Porce candáta očistíme, opláchneme a osušíme.

Máslo rozpustíme, zpěníme na něm cibuli, přidáme koření a osolené porce candáta z obou stran dobře opečeme. Po opečení podlijeme bílým vínem a podusíme.

Hotového candáta přendáme do porcelánové misky a uchováme teplého.

Výpek zaprášíme moukou, opražíme, přidáme rajský protlak, trochu vývaru, rozvaříme a přecedíme.

Ve smetaně rozšleháme žloutek a vmícháme do uvařené omáčky, kterou již pouze prohřejeme, ale nevaříme.

Na talíře rozdělíme porce candáta, přelijeme omáčkou a zdobíme kolečkem citronu, na které dáme trošku kaviáru.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ruský candát

Zpět na recept