Ruské tvarožníky

Smažené tvarohové placičky, které patří k pokladům ruské kuchyně.


4.04x

Ingredience

4 lžícemáslo

těsto

1 špalíčeksůl
2 ksvejce
1 lžícemáslo
4 lžícehladká mouka
500 gměkký tvaroh
3 lžícetřtinový cukr

na ozdobu

cukr moučka
1 kelímekkysaná smetana

Postup přípravy

Měkký tvaroh propasírujeme/prolisujeme sítem do mísy a smícháme se 2 lžícemi hladké mouky. Do druhé mísy dáme 2 lžíce hladké mouky. Přidáme vejce, cukr, sůl a lžíci másla. Vypracujeme těsto. Obě těsta spojíme, vypracujeme v hmotu, ze které vyválíme tlustý váleček. Váleček z těsta na tvarožníky krájíme na kolečka. V pánvi rozehřejeme máslo a kolečka smažíme z obou stran. Hotové tvarožníky podáváme teplé, posypané moučkovým cukrem a polité kyselou smetanou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ruské tvarožníky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena