Roštěná po Gruzínsku

Svíčkové řezy polité omáčkou z červeného vína, protlaku, oliv a kyselých okurek. Zdobíme koprem.


2.9629x
45 min

Postup přípravy

Z masa uděláme 4 plátky, které naklepeme a opečeme zprudka na tuku, uchováme v teple. Do pánve přidáme nakrájenou cibulku, osmahneme, přidáme protlak, olivy a na kostičky nakrájenou okurku. Za chvíli zalijeme vínem a necháme chvíli dusit. Omáčku nalijeme na opečené maso a sypeme koprem.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěná po Gruzínsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena