Svíčkové řezy polité omáčkou z červeného vína, protlaku, oliv a kyselých okurek. Zdobíme koprem.
Hodnocení
2.9
/ 5 (629x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
1 ks
cibule
- -
mletý pepř
50 ml
červené víno
3 lžíce
rajčatový protlak
2 ks
okurka sterilovaná
- -
zelené olivy
600 g
svíčková
- -
kopr sekaný
Postup přípravy
Z masa uděláme 4 plátky, které naklepeme a opečeme zprudka na tuku, uchováme v teple. Do pánve přidáme nakrájenou cibulku, osmahneme, přidáme protlak, olivy a na kostičky nakrájenou okurku. Za chvíli zalijeme vínem a necháme chvíli dusit. Omáčku nalijeme na opečené maso a sypeme koprem.