Roštěná po Gruzínsku

Svíčkové řezy polité omáčkou z červeného vína, protlaku, oliv a kyselých okurek. Zdobíme koprem.


2.9629x
45 min

Postup přípravy

Z masa uděláme 4 plátky, které naklepeme a opečeme zprudka na tuku, uchováme v teple. Do pánve přidáme nakrájenou cibulku, osmahneme, přidáme protlak, olivy a na kostičky nakrájenou okurku. Za chvíli zalijeme vínem a necháme chvíli dusit. Omáčku nalijeme na opečené maso a sypeme koprem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná po Gruzínsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.