Rolky z toustového chleba s lososem

Zapomeňte na nudné chlebíčky a připravte svým hostům delikatesu z toustového chleba. Vhodné jako předkrm i jednohubka. Výborný recept, který stojí za vyzkoušení.


4.075x
30 min
3×

Postup přípravy

Začneme s náplní, kterou vytvoříme z pomazánkového másla a lososa, kterého si nejdříve nakrájíme na malé kousky. Losos je sám o sobě slaný, náplň se tedy dosolit může, ale nemusí. Přidáme pepř a krém je hotový.

Dále si připravíme toustový chléb. Nejdříve odkrojíme okraje. Poté jej vyválíme válečkem, aby chléb zhutněl a byl lépe tvarovatelný. Každou placku potřeme tenkou vrstvou krému, aby se nám lépe rolovala. Chléb stočíme a z vnější strany také pomažeme trochou pomazánkového másla. Rolky z toastového chleba s lososem obalíme v pažitce, kterou jsme si nasekali najemno. Hotové rolky dáme na chvíli do lednice a podáváme.

Rolky z toustového chleba s lososem podáváme jako vynikající předkrm nebo chuťovku při různých příležitostech. Z jednoho balení toustového chleba uděláme přibližně 15 rolek, záleží na prodejci.

Další recepty na silvestrovské pohoštění

user-icon

autor Sacsa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rolky z toustového chleba s lososem

Zpět na recept