Rizoto ze sójového masa

Rychlé a dietní rizoto připravované v titanovém hrnci.


4.419x
45 min

Ingredience

olej
sůl
1 kscibule
300 gdlouhozrnná rýže
1 balíčekmražená zelenina
1 balíčeksójové kostky

podle chuti

koření
dresink

na ozdobu

200 gstrouhaný sýr

Postup přípravy

Sójové maso si uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme a ještě teplé pokrájíme na menší kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rýži propláchneme. Na nerezový plát si dáme titanový hrnec a rozehřejeme si v něm trochu oleje. Necháme zesklovatět cibuli a přidáme propláchnutou rýži. Tu také necháme zesklovatět. Dodáme maso a zeleninu, ochutíme a podlijeme asi 1cm nad rýži. Rizoto ze sójového masa přikryjeme skleněnou poklicí a necháme 4 minuty vařit. Vypneme a necháme na plátu asi 15 - 20 minut dojít. Rizoto ze sójového masa podáváme sypané strouhaným sýrem a například s francouzským dresinkem.
user-icon

autor jajajel


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto ze sójového masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena