Rizoto z vepřových ledvinek

Jídla z ledvinek jsou chutná, ale je nutná dobrá příprava včetně očištění a promytí


3.0178x
45 min

Ingredience

3 lžíceolej
sůl
1 lžičkamajoránka
1 kscibule
400 grýže
100 gžampiony
mletý bílý pepř
500 gvepřové ledvinky
1 lžícepolévkové byliny
100 gstrouhaný parmezán

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Osmažíme ji na rozehřátém oleji.

Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky nakrájené na plátky a spolu s kousky žampionů krátce podusíme. Potom osolíme, okořeníme, přidáme propranou rýži, zalijeme půl litrem vody a dusíme.

Když je vše měkké, vmícháme parmezán a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto z vepřových ledvinek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena