Rizoto z uzeného masa

Tip na levný a dobrý oběd.


3.08x
60 min

Ingredience

4 ksvejce
2 kscibule
4 kspárek
20 dkgstrouhaný sýr
2 lžícesádlo nebo olej
1 kguzená žebra
3 ksrýže ve varném sáčku

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Uzená žebírka uvaříme ve vodě doměkka. Oloupanou cibuli nakrájenou na kostičky dáme osmahnout na tuk společně s nakrájenými párky. Mezitím si uvaříme rýži podle návodu na obalu a vejce uvaříme natvrdo. Uvařená žebra obereme a dáme do mísy. Pak přidáme osmaženou cibulku s párky a nadrobno nakrájená vařená vejce. Nakonec vsypeme vařenou rýži a vše důkladně promícháme a osolíme. Rizoto z uzeného masa dáme do pekáče a pečeme 5 - 10 minut při 150 °C. Rizoto z uzeného masa podáváme posypané nastrouhaným sýrem.
user-icon

autor rudanek44

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rizoto z uzeného masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena