Rizoto s vepřovým masem a zeleninou

Nenáročný recept na chutné rizoto s mletým vepřovým masem, žampiony a zeleninou. Rizoto skvěle chutná k obědu i večeři.


4.138x
60 min

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Eidam nastrouháme na jemno.

Do hrnce vlijeme olej (sádlo), vložíme cibuli a necháme zrůžovět. Následně přidáme sladkou papriku a mleté maso. Maso orestujeme, přilijeme vodu, přidáme masox, dusíme pod pokličkou doměkka, potom přidáváme hrášek, kukuřici, žampiony a chvíli ještě povaříme.

Mezitím uvaříme v osolené vodě rýži podle návodu na balení. Jakmile je maso a zelenina měkká, přidáme rýži, mletý pepř a podle chuti podravku. Nakonec přidáme kečup, rizoto s vepřovým masem a zeleninou promícháme a necháme chvíli odstát, aby se šťáva vsákla do rýže.

Rizoto s vepřovým masem a zeleninou ihned podáváme na stůl k jídlu. Rizoto na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
user-icon

autor Raduše


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s vepřovým masem a zeleninou

Zpět na recept