Rizoto s kuřecími srdíčky

Klasické rizoto s netradičními ingrediencemi.


4.08x
60 min
1×

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci na vrstvě oleje, když zesklovatí, přidáme pokrájená kuřecí srdíčka. Lehce je osmahneme, necháme zatáhnout a přidáme rýži, kterou cca tři minutky orestujeme.

Těsně před přidáním vody přidáme zeleninu a promícháme směs. Zalijeme vodou, promícháme a necháme vařit. Můžeme lehce osolit. Množství vody výrazně ovlivní konzistenci rizota - čím více vody, tím je rizoto měkčí.

Až se vyvaří téměř všechna voda, můžeme přejít k dochucování. Rizoto s kuřecími srdíčky podle chuti osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Ideální přílohou k rizotu s kuřecími srdíčky je kyselá okurka nebo naložená červená řepa. Recept je pro 2 - 3 osoby.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s kuřecími srdíčky

Zpět na recept