Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí

Dostali jsme cuketu, tak jsem ji udělal ve WOKu s kuřetem a rýží.


0.00x
30 min

Ingredience

1 kscuketa
1 kspórek
200 grýže
300 gkuřecí maso
1 kostkazeleninový bujón
250 gmražená kukuřice

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
tvrdý sýr
mletý černý pepř
sušená bazalka

Postup přípravy

Nejdříve si uvaříme rýži s jednou kostkou zeleninového bujónu.

Pórek si nakrájíme na jemno, cuketu na kostičky a kuřecí maso na menší kousky.
Na pánvi na oleji zprudka opečeme osolené maso, nechám zatáhnout a cca po 5 minutách ho vyndáme na talíř.

Ve výpeku osmažíme pórek, pak k němu přidáme cuketu a kukuřici. Okořeníme sušenou bazalkou a osolíme, chvilku podusíme, pak přidáme maso a rýži a necháme ještě chvíli dusit.

Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí můžeme takto podávat a na talíři ještě posypat strouhanám sýrem.
user-icon

autor MirekVlcek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
Kuchařky
Mňam | Meníčka