Rizoto s játry

Játra na cibulce s rýží a hráškem.


4.97x
60 min

Postup přípravy

Játra očistíme, nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. Na oleji osmahneme nejdřív cibulku, potom přidáme játra a podusíme doměkka. Odstavíme, osolíme, opepříme a zakapeme worcestrem.

Mezitím uvaříme jasmínovou rýži podle návodu na obalu. Do vody vhodíme kostku bylinkového bujonu. Rýži můžeme stejně jako játra podusit na cibulce.

Teď už jen všechno promícháme - rýži s játry, scezeným hráškem a dochutíme. Podle chuti ještě osolíme, přidáme oblíbené čerstvé bylinky apod.

Rizoto s játry podáváme jako teplý hlavní chod třeba se sterilovanou okurkou a krajícem chleba.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto s játry

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká