Vaření.czReceptyRizoto s hlívou ústřičnou

Rizoto s hlívou ústřičnou

Velice jednoduché a vynikající rizoto se zdravou hlívou ústřičnou.


4.224x
25 min
1×

Ingredience

40 gmáslo
300 ghlíva ústřičná
1 ksvětší cibule
70 gparmezán
500 gdivoká rýže (tříbarevná)

Postup přípravy

Trojbarevnou rýži uvaříme v hrnci. Na pánvi oprančíme cibulku, přidáme do ní na drobno nakrájenou hlívu ústřičnou a dusíme až jsou houby pěkně hnědé. Opraženou cibulku s hlívou vmícháme do uvařené rýže a přidáme trochu másla na zjemnění. Rizoto s hlívou ústřičnou servírujeme na talíř. Nakonec posypeme na jemno nakrájeným čerstvým pórkem a hoblinkami parmazánu.
user-icon

autor Šárča

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rizoto s hlívou ústřičnou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena