Pokud se snažíte se omezit v jídle, nejlepší je jíst rýži. Co třeba tohle rizoto s houbami a pórkem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (1064x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
2 plátky
slanina
1 ks
cibule
0.3 ks
celer
1 ks
pórek
1 ks
mrkev
450 g
rýže
- -
bazalka
3 ks
sardele
- -
olivový olej
3 lžíce
rajčatový protlak
150 g
houby čerstvé
Postup přípravy
Plátky česneku a nakrájenou cibuli osmahneme a přidáme jemná kolečka pórku, kostičky slaniny, mrkev a celer na nudličky a podusíme. Houby nakrájíme na plátky a přidáme do kastrolu, vmícháme propláchnutou rýži a necháme ji zesklovatět. Přilijeme protlak a 4 šálky horké vody, zesílíme žár a dusíme asi 30 minut.