Rizoto po farmářsku

Rychlý recept na přípravu lehkého rizota s chřestem, fazolkami a cukrovým hráškem.


4.25x
45 min

Ingredience

2 dlbílé víno
150 gfazolové lusky
150 gcukrový hrášek
6 kszelený chřest
320 grýže carnaroli

podle chuti

sůl
petrželka
máta
šalotka

na ozdobu

strouhaný parmazán

podle potřeby

zeleninový vývar
olej extra virgin

Postup přípravy

V hrnci na oleji osmažíme na jemno nakrájenou šalotku, přisypeme rýži a zalijeme bílým vínem. Postupně přiléváme vývar. Chřest, fazolky i lusky nakrájíme na stejně velké kusy a přidáme k rýži. Pomalu vaříme asi 20 minut. Na závěr přidáme nasekanou petrželku a mátu. Rizoto po farmářsku podle chuti dosolíme, zasypeme parmazánem a můžeme podávat. Zdroj: http://www.knorr.cz/


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto po farmářsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena