Rizoto na bačský způsob

Vepřové, rýže, rajčata, papriky - vše v rizotu.


4.213x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme, zpěníme na horkém sádle, přidáme mletou papriku, pepř a krátce rozmícháme. Do základu vložíme maso nakrájené na malé kousky, osolíme, podlijeme a zvolna dusíme doměkka. Podléváme vždy, když se tuk odděluje od šťávy. Papriky a oloupaná rajčata drobně nakrájíme, rýži spaříme vařící vodou, propláchneme a vše přidáme k masu. Zalijeme vodou a dusíme 10 - 12 minut. Je-li třeba, přidáme horkou vodu. Dalších 10 minut necháme pod pokličkou dojít. Rizoto připravené na bačský způsob podáváme jako hlavní chod.
user-icon

autor spider-rio

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rizoto na bačský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena