Rizoto ala Eva

Jednoduché rizoto je velmi chutné s opečeným toustovým chlebem.


3.08x
30 min

Ingredience

3 lístkymajoránka
1 ksrajče
5 lístkůbazalka
1 balíčekrýže natural
250 gstrouhaný parmazán
1 lžícečerné olivy

Postup přípravy

Rýži dáme do vroucí osolené vody a uvaříme dle návodu na obalu.

Rajče omyjeme, nakrájíme na středně velké kostičky. Olivy slijeme a nakrájíme na plátky. Nasekáme bazalku a majoránku, nastrouháme parmazán.

Uvařenou rýži dáme do mísy a přidáme bazalku, majoránku, rajče, olivy a parmazán, vše dobře promícháme.

Rizoto ala Eva podáváme teplé s opečeným toustovým chlebem.
user-icon

autor EVULKA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rizoto ala Eva

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena