Vaření.czReceptyŘízek pivovarského štamgasta

Řízek pivovarského štamgasta

Smažená niva v pivním těstíčku s opečenou vekou.


2.91297x
45 min

Ingredience

8 ksšunka
4 plátkyniva
8 plátkůveka
olej na smažení
1 lžícebylinkové máslo

těstíčko

1 ksvejce
2 lžícehladká mouka
100 mlsvětlé pivo

Postup přípravy

Připravíme si těstíčko. Vejce rozšleháme spolu s pivem a prosátou moukou. Do dvou plátků šunky zabalíme plátek nivy. Plátky dobře namočíme do těstíčka a rychle osmažíme z obou stran v horkém tuku. Plátky veky potřeme bylinkovým máslem a v troubě zapečeme. Smažený řízek vložíme mezi plátky bylinkové veky a ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řízek pivovarského štamgasta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena