Chutně připravená ryba podávaná s bramborovou přílohou s černými olivami a kostičkami rajčete. Recept na rybí specialitu k obědu nebo večeři.
4 porce | filety z mořského vlka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 snítky | rozmarýn |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
400 g | brambory |
1 ks | rajče |
1 hrst | černé olivy |
salát | |
rukola | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
na ozdobu | |
listová petržel |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.