Ředkvičky jako příloha

Netradiční recept na výbornou polskou přílohu, který se podává například k telecímu řízku.


4.873x
35 min

Ingredience

100 gmáslo
80 gstrouhanka
800 gředkvičky

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Ředkvičky omyjeme, očistíme a oloupeme. Ředkvičky uvaříme ve slané vodě doměkka. Potom je scedíme, rozdělíme na talíře a přelijeme rozpáleným máslem, ve kterém jsme osmažili prosátou strouhanku. Ředkvičky podáváme jako přílohu ke grilovanému či pečenému masu a k minutkám.
user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ředkvičky jako příloha

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena