Rebarbora se sněhem

Recept na jednoduchý sladký moučník připravený ze zeleniny a máslových sušenek.


3.0120x
35 min
3×

Postup přípravy

Rebarboru oloupeme, nakrájíme na malé kousky a v kastrolu dusíme bez vody asi pět minut. Nesmí být rozvařená, musí být na skus pevná. Potom ji zasypeme 50 g cukru.

Na dno dortové formy rozložíme sušenky, na ně naskládáme reveň a přiklopíme opět sušenkami.

Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého zašleháme zbytek cukru a trošku citronové šťávy.

Sníh rozetřeme na sušenky a vše v předehřáté troubě na 160°C upečeme dorůžova.

Upečenou rebarboru se sněhem můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rebarbora se sněhem

Zpět na recept