Rebarbora roste hojně na našich zahrádkách. Využijte její bohatou úrodu k přípravě kynutého koláče.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
80 g | máslo |
0.3 l | mléko |
0.5 ks | citron |
30 g | droždí |
50 g | cukr krupice |
500 g | hladká mouka |
drobenka | |
120 g | máslo |
120 g | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
200 g | hrubá mouka |
podle potřeby | |
rebarbora | |
tuk na vymazání | |
mouka na vysypání | |
na ozdobu | |
vanilkový cukr |
autor Dana
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.