Kořenová zelenina jako základ pro výbornou chuť. Recept na klasickou rajskou omáčku.
6 ks | rajčata |
0.5 ks | cibule |
0.2 ks | celer |
0.5 ks | citron |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
70 g | rajčatový protlak |
2 lžíce | cukr krystal |
2 ks | bobkový list |
3 ks | nové koření |
4 ks | celý pepř |
1 ks | skořice celá |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
voda | |
podle chuti | |
sůl | |
ocet | |
mletý černý pepř |
autor Marcy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena