Kořenová zelenina jako základ pro výbornou chuť. Recept na klasickou rajskou omáčku.
6 ks | rajčata |
0.5 ks | cibule |
0.2 ks | celer |
0.5 ks | citron |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
70 g | rajčatový protlak |
2 lžíce | cukr krystal |
2 ks | bobkový list |
3 ks | nové koření |
4 ks | celý pepř |
1 ks | celá skořice |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
voda | |
podle chuti | |
sůl | |
ocet | |
mletý černý pepř |
autor Marcy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.