Rajčatové čatní

Pikantní čatní ze zelených rajčat jistě najde ve vaší kuchyni uplatnění.


2.969x
15 min
1×

Postup přípravy

Rajčata důkladně omyjeme a celá lehce opečeme na rozpálené pánvi nebo ogrilujeme tak, aby rajčatová slupka změkla. Hotová rajčátka vyjmeme a rozmixujeme společně s oloupanou a nakrájenou cibulí. Citron pečlivě odrhneme a nastrouháme z něj kůru. Rozmixovanou směs okořeníme a přidáme 2 lžíce citronové kůry. Opět směs promixujeme. Rajčatové čatní klademe do sklenic, uzavřeme víčkem a skladujeme v chladu. Čatní bychom měli do jednoho týdne zkonzumovat.
user-icon

autor Sarkak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rajčatové čatní

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z indické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena