Rajčatové čatní

Pikantní čatní ze zelených rajčat jistě najde ve vaší kuchyni uplatnění.


2.969x
15 min
1×

Postup přípravy

Rajčata důkladně omyjeme a celá lehce opečeme na rozpálené pánvi nebo ogrilujeme tak, aby rajčatová slupka změkla.

Hotová rajčátka vyjmeme a rozmixujeme společně s oloupanou a nakrájenou cibulí.

Citron pečlivě odrhneme a nastrouháme z něj kůru.

Rozmixovanou směs okořeníme a přidáme 2 lžíce citronové kůry. Opět směs promixujeme.

Rajčatové čatní klademe do sklenic, uzavřeme víčkem a skladujeme v chladu.

Čatní bychom měli do jednoho týdne zkonzumovat.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatové čatní

Zpět na recept