Rajčatová polévka po Italsku

Italská pochoutka, kterou si připravíte za několik málo minut.


2.9910x
30 min
1×

Ingredience

cukr
1 stroužekčesnek
sůl
1.25 lvývar
petrželka
250 grajče
bazalka
1 lžíceolivový olej

Postup přípravy

Rajčata ponoříme na cedníku na okamžik do vařící vody, oloupeme a nakrájíme na kousky.

V hrnci rozehřejeme olej, vložíme rajčata a osmahneme je po dobu asi 10 minut. Pak přidáme česnek, cukr, petrželku, bazalku nebo majoránku a dochutíme polévku solí. Krátce vše osmahneme a zalijeme vývarem. Polévku jen provaříme.

Rajčatovou polévku po Italsku podáváme s bílým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatová polévka po Italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena