Rajčatová omáčka na pizzu

Jednoduchá omáčka na domácí pizzu. Místo čerstvých rajčat můžeme použít velkou konzervu loupaných rajčat (800 ml).


3.2143x
30 min
4×

Postup přípravy

Česnek a cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a pevnou dužinu nakrájíme na kousky. Rajčata z konzervy scedíme a nakrájíme.

Na pánvi nebo v hrnci rozehřejeme olej a cibuli zesklovatíme. Přidáme česnek, lehce ho osmažíme a vmícháme rajčata. Omáčku vaříme pomalu na mírném ohni, dokud se rajčata nerozvaří.

Hotovou omáčku osolíme, opepříme a podle chuti přidáme koření. Omáčku necháme vychadnout a potíráme jí těsto na pizzu.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatová omáčka na pizzu

Zpět na recept