Rajčata plněná sardinkami

Skvělý lehký zeleninový předkrm se sardinkami.


2.91248x
30 min

Postup přípravy

Rajčata zbavíme vršků. Lžičkou vydlabeme vnitřky, poté je osolíme a opepříme.

Sardinky vykostíme, nakrájíme na čtverečky. Vejce nadrobno nakrájíme a smícháme s majonézou a sardinkami. Takto připravenou směsí rajčata naplníme. Rajčatům přiklopíme seříznuté vršky a dobře vychladíme.

Rajčata plněná sardinkami podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná sardinkami

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Portugalská
K příležitosti
Valentýnské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.