Naplnění a zapečení pstruzi. Pochoutka, která nejlépe vynikne s vařeným bramborem.
sůl | |
citron | |
4 ks | pstruh |
2 dl | bílé víno |
náplň | |
---|---|
2 ks | vejce |
4 lžíce | máslo |
6 lžic | strouhanka |
1 lžička | šalvěj |
1 špetka | muškátový květ |
kari koření | |
1 lžíce | petrželová nať |
drcený kmín | |
0.5 konzervy | kompotovaný ananas |
8 ks | menší žampiony |
na ozdobu | |
citron | |
čerstvá petrželka kudrnka | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání |
autor konko
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.